Menu
Аналитичар во лабораторија (м/ж)

Возач (м/ж)

Технолог (м/ж)

Електротехничар / Автоматичар (м/ж)

Бизнис продажен аналитичар (м/ж)

Супербизор за ТТ канал (м/ж)

Раководител на возен парк (м/ж)

Key Account Manager (м/ж)

Унапредувач на продажба / Комерцијалист (м/ж)

Дополнување на CV база

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават преку контакт формата во прилог:

    Developed by: Total Communication SKP